vrijdag, februari 02, 2007

P.S.

[van de heer Atte Jongstra] K moet nu helaas afbreken. K ben druk bezig de papieren te ordenen voor een vervolg-editie van de Fix-geschriften: Henry II Fix Natuurmonumenten. Daarna staat er dan nog een po√ęzie-editie op stapel, getiteld Het Zwolse Maagdendom. T is een hele verantwoordelijkheid, zo'n kubieke meter.
Wel erg toevallig hoor, die Luger-editie van Julia op je tafel. Was dat niet heel heel klein mystificatietje? Wel de waarheid blijven dienen, hoor!

[van mij] 't Is nog erger: op m'n andere bureau staat Wie las wat in de negentiende eeuw?, een uitgave (Utrecht 1997) van de geschriften van Luger. En naast de leesstoel thuis komen nu (net opgehaald bij Literaire Boekhandel Lijnmarkt) de 384 rijk, zelfs hier en daar in kleuren, verluchte pagina's van De avonturen van Henry II Fix; 11 van de bladzijden worden in beslag genomen door 'Verantwoording en bronnen', 36 andere bladzijden zijn er voor de 507 'Noten', en nog eens 6 zijn er voor de inleiding, en 2 voor de inhoudsopgave. Toch maar op de studeerkamer naast Luger zetten?

Geen opmerkingen: